5.julij

14. poletni turnir go društva Ljubljana

Na 14 poletnem go turnirju v Mostecu se je 16 igralcev na vročo soboto pomerilo v senci dreves in hladu pijače. Tokrat je tesno po kriteriju števila SOS točk in medsebojnih dvobojih zmagal Andrej Kralj 3. dan pred Timom Klančišarjem 1 kyu in Gregorjem Butalo 5. dan. Četrti je bil Sebastjan Zamuda 1. dan in peti Marjan Drobež 2. dan. Klančišar si je z dobrim rezultatom na turnirju tako verjetno tudi priboril mojstrski naslov.

rezultati

10.junij

8. GO turnir Montinjan

Skriti pred vročino, v Mareziški vinski kleti, se je 07.06.2014 zbralo precejšnje število ljubiteljev goja in se pomerilo na osmem tradicionalnem turnirju v go-ju. Med seboj se je pomerilo petindvajset igralcev iz cele Slovenije in tudi Italije. V treh kolih se je najbolje odrezal Gregor Butala, sledil mu je Radovan Golja na drugem in Igor Nonne na tretjem mestu.

30.april

Turnir ob tednu mladih 2014

V soboto 10.05.2014 se je, kot vsako leto, igralo na turnirju, ki spremlja dogodke organizirane znotraj tedna mladih. Udeležba je bila zadovoljiva, vendar skromna, saj je večino igralcev pobralo spremljajoče ekipno državno prvenstvo. Na vrtu Starega Mayrja je šest igralcev iz Slovenije in dva večna obiskovalca iz Italije položilo svoje ideje na go desko. Najbolj zbrano in časovno usklajeno jih je položil Davide Bertok iz Italije, sledil mu je Dalibor Čotar iz Sežane, tretje mesto pa je pripadlo Jukič Luku iz Novega mesta.

Se vidimo drugo leto.

rezultati