19.junij

Poletni dan Japonske

Vsi ljubitelji go-ja in japonske kulture vljudno vabljeni na Poletni dan Japonske, ki bo 24.06.2012 ob jezeru na Zbiljah.

16.maj

Go turnir Montinjan 2012

Češnje MontinjanVabljeni na 6. go turnir Montinjan, ki se prične 26.05.2012 ob 10ih v Merezigah. Vsem prijavljenim pripada slastna porcija češenj.

razpis

prijava

Kljub poznemu odprtju prijav je slastna porcija češenj privabila rekordno število udeležencev. Prijave so še vedno odprte, dobrodošli vsi!

seznam prijavljenih

rezultati

16.maj

Go turnir ob tednu mladih 2012

Manjana go turnir ob tednu mladihŠtirinajst udeležencev, med njimi tudi dva iz Italije, se je na vrtu lokala Manjana pomerilo na Go turnirju ob tednu mladih, ki je potekal v soboto 12. maja 2012 v Kranju. Mala sprememba v handicap-u (dejanska razlika v kategoriji) je postregla z zanimivimi partijami. Boljši igralci so se tokrat morali malo bolj potruditi. Do zadnje partije razpleta turnirja nikakor ni bilo možno predvideti in tako se je v zadnjem petem kolu za prvo mesto odvil dvoboj med Anno Marconi in Davide Bertokom. V časovni stiski byoyomi-ja je Anna žal popustila in tako je zmaga turnirja odšla v roke Sreča Čamernika. Sledila sta mu Anna Marconi na drugem in Davide Bertok na tretjem mestu.

rezultati

Go zveza Slovenije, Župančičevo 7, 4000 Kranj, davčna številka: 52192334