29.junij

Poletni go turnir - Ljubljana 2012

Poletni go turnir - Ljubljana 2012V soboto 7.7.2012 je bil odigran 12. poletni turnir v Mostecu. Tokrat je prvo mesto zasedel mladi Kajetan Škraban, sledila pa sta mu Andrej Kralj na drugem in Peter Gaber na tretjem mestu. Slednjemu tokrat kljub dobri igri ni uspelo ponoviti uvrstitve v preteklem letu in zmagati. V priponki si lahko ogledate bolj podrobno rezultate vseh iger. Letos se je turnirja udeležilo precej mlajših igralcev. Že tradicionalno pa sta se turnirja udeležila tudi Davide Bertoki in Anna Marconi iz Trsta.

rezultati

19.junij

Poletni dan Japonske

Vsi ljubitelji go-ja in japonske kulture vljudno vabljeni na Poletni dan Japonske, ki bo 24.06.2012 ob jezeru na Zbiljah.

16.maj

Go turnir Montinjan 2012

Češnje MontinjanVabljeni na 6. go turnir Montinjan, ki se prične 26.05.2012 ob 10ih v Merezigah. Vsem prijavljenim pripada slastna porcija češenj.

razpis

prijava

Kljub poznemu odprtju prijav je slastna porcija češenj privabila rekordno število udeležencev. Prijave so še vedno odprte, dobrodošli vsi!

seznam prijavljenih

rezultati