25.oktober

4. Slovenski go kongres – FIESA 2012

Go zveza Slovenije vabi vse ljubitelje goja na letošnji 4. slovenski go kongres, ki bo od 5. do 7. oktobra na tradicionalni lokaciji, v hotelu Barbara v Fiesi.

Tridnevni dogodek bo obsegal državno prvenstvo za posameznike in vzporedni odprti turnir Tenuki, v okviru kongresa pa bo tudi redna letna skupščina Go zveze Slovenije.

Državno prvenstvo za posameznike in Tenuki turnir 2012

razpis

rezultati

8.oktober

Ekipno državno prvenstvo 2012

Datum 21. ekipnega državnega prvenstva 17. november 2012 se nezadržno bliža.

Vabljeni slovenski igralci iz vseh klubov, da organizirajo in prijavijo svoje ekipe za državno prvenstvo do četrtka 15.11.2012. Tudi letos bo turnir potekal v gostilni Vodnikov hram ob glavni tržnici v Ljubljani.

razpis

29.junij

Poletni go turnir - Ljubljana 2012

Poletni go turnir - Ljubljana 2012V soboto 7.7.2012 je bil odigran 12. poletni turnir v Mostecu. Tokrat je prvo mesto zasedel mladi Kajetan Škraban, sledila pa sta mu Andrej Kralj na drugem in Peter Gaber na tretjem mestu. Slednjemu tokrat kljub dobri igri ni uspelo ponoviti uvrstitve v preteklem letu in zmagati. V priponki si lahko ogledate bolj podrobno rezultate vseh iger. Letos se je turnirja udeležilo precej mlajših igralcev. Že tradicionalno pa sta se turnirja udeležila tudi Davide Bertoki in Anna Marconi iz Trsta.

rezultati