10.junij

8. GO turnir Montinjan

Skriti pred vročino, v Mareziški vinski kleti, se je 07.06.2014 zbralo precejšnje število ljubiteljev goja in se pomerilo na osmem tradicionalnem turnirju v go-ju. Med seboj se je pomerilo petindvajset igralcev iz cele Slovenije in tudi Italije. V treh kolih se je najbolje odrezal Gregor Butala, sledil mu je Radovan Golja na drugem in Igor Nonne na tretjem mestu.

30.april

Turnir ob tednu mladih 2014

V soboto 10.05.2014 se je, kot vsako leto, igralo na turnirju, ki spremlja dogodke organizirane znotraj tedna mladih. Udeležba je bila zadovoljiva, vendar skromna, saj je večino igralcev pobralo spremljajoče ekipno državno prvenstvo. Na vrtu Starega Mayrja je šest igralcev iz Slovenije in dva večna obiskovalca iz Italije položilo svoje ideje na go desko. Najbolj zbrano in časovno usklajeno jih je položil Davide Bertok iz Italije, sledil mu je Dalibor Čotar iz Sežane, tretje mesto pa je pripadlo Jukič Luku iz Novega mesta.

Se vidimo drugo leto.

rezultati

23.april

23. ekipno državno prvenstvo

V soboto, 10. maja 2014  v gostilni Stari Mayr v Kranju so svoje klube zastopale štiri ekipe. Naslov državnega ekipnega prvaka je odnesla ekipa iz Novega mesta v zasedbi Leon Matoh, Dušan Jukič in Tamar Čeferin, drugo mesto je osvojila prva ekipa iz Ljubljane sestave Gregor Butala, Andrej Kralj in Marjan Drobež, tretje mesto ekipa iz Kranja Milan Zakotnik, Mirko Rupel in Igor Nonne, četrto mesto je pripadlo drugi ekipi iz Ljubljane igralci Gorenec Miran, Peter Gaber in Miran Kralj.

rezultati